žrát!

Informace o nás

     Rozhodl jsem se dělat stránky se zaměřením na hezké recepty, hezká a hnusná videa, a na hudbu.

     Recepty prosím posílat na přiložený e-mail: pkubyk@seznam.cz, a tamtéž i hudbu, nebo videa.

     Děkuji a přeji příjemné prohlížení stránek. Administrátor Já.

Hudby bude málo, neboť na serveru je prd místa, proto se to bude raději obměňovat postupem času.

Naši uživatelé

Zde je vhodné popsat, kdo jsou Vaši cíloví uživatelé a proč je právě tento projekt pro ně důležitý. Důležité je Vaše návštěvníky také motivovat, aby se na tyto stránky pravidelně vraceli.

Historie projektu

V této části můžete popsat historii Vašeho projektu a co Vás vedlo k nápadu jej realizovat. Je vhodné se také zmínit o důležitých milnících a poděkovat lidem, kteří se na projektu účastnili.

Vyhledávání

 

 

 

 

 

 

 

Kuchařské recepty

27.02.2009 10:48

PKUBYK - Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem

  PKUBYK - Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem       Ingredience: Těstoviny 500g                       Mleté či sekané vepřové libové maso...
27.02.2009 10:46

PEČENÁ KANČÍ KÝTA S KOŘENOVOU ZELENINOU

      600 g kančího masa z kýty,1 l vody, 3 lžíce octa, 3 mrkve, 1 petržel, polovina celeru, 1 cibule, 4 zrnka pepře, 2 zrnka nového koření, 2 bobkové listy, sůl, 100 g slaniny, 1 stroužek česneku, masový vývar.   Maso odblaníme a vložíme na 2 až 3 dny do marinády, kterou...
27.02.2009 11:51

Ožralé kuře

  Pamětníci Labužníka už tenhle recept znají, ale jelikož se k nám neustále trousí noví a noví hladovci a zároveň se nám tenhle recept v průběhu času vypařil, tak zařazuji jeho reprízu. Ožralé kuře Tento recept jsem objevil v nejmenovaném...
27.02.2009 13:51

Masová kuchařka z časopisu Vlasta

27.02.2009 10:44

Kyselo od Šlahunků

  Kyselo   Na chlebový kvásek nalít studenou vodu (asi na dva prsty nad kyselo) nejlépe večer a občas zakvedlat, aby se rozpustilo. Nechat do druhého dne. Asi do 2,5 l. studené vody namočíme sušené houby, kmín a přidáme sůl. Necháme asi jednu hodinu stát a poté pomalu vaříme, až jsou...
27.02.2009 20:06

A co dál?

Další recepty budou na "RECEPTECH" - to se nedalo předpokládat, co?