žrát!

Žrádla - nepříliš zdravá, zato moc chutná

/album/fotogalerie/a000-0018-0001-jpg/
/album/fotogalerie/a7-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0078-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0180-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0257-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0258-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0288-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0349-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0370-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0371-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0373-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0374-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0415-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0419-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0440-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0500-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0511-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0523-2-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0523-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0524-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0531-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0532-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0533-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0534-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0540-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0547-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0548-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0560-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0561-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0562-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0563-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0564-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0565-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0576-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0604-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0605-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0606-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0608-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0610-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0611-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0621-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0647-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0649-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0689-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0701-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0702-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0705-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0774-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0775-jpg/
/album/fotogalerie/a100-0777-jpg/

Vyhledávání

 

 

 

 

 

 

 

Kuchařské recepty

27.02.2009 10:48

PKUBYK - Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem

  PKUBYK - Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem       Ingredience: Těstoviny 500g                       Mleté či sekané vepřové libové maso...
27.02.2009 10:46

PEČENÁ KANČÍ KÝTA S KOŘENOVOU ZELENINOU

      600 g kančího masa z kýty,1 l vody, 3 lžíce octa, 3 mrkve, 1 petržel, polovina celeru, 1 cibule, 4 zrnka pepře, 2 zrnka nového koření, 2 bobkové listy, sůl, 100 g slaniny, 1 stroužek česneku, masový vývar.   Maso odblaníme a vložíme na 2 až 3 dny do marinády, kterou...
27.02.2009 11:51

Ožralé kuře

  Pamětníci Labužníka už tenhle recept znají, ale jelikož se k nám neustále trousí noví a noví hladovci a zároveň se nám tenhle recept v průběhu času vypařil, tak zařazuji jeho reprízu. Ožralé kuře Tento recept jsem objevil v nejmenovaném...
27.02.2009 13:51

Masová kuchařka z časopisu Vlasta

27.02.2009 10:44

Kyselo od Šlahunků

  Kyselo   Na chlebový kvásek nalít studenou vodu (asi na dva prsty nad kyselo) nejlépe večer a občas zakvedlat, aby se rozpustilo. Nechat do druhého dne. Asi do 2,5 l. studené vody namočíme sušené houby, kmín a přidáme sůl. Necháme asi jednu hodinu stát a poté pomalu vaříme, až jsou...
27.02.2009 20:06

A co dál?

Další recepty budou na "RECEPTECH" - to se nedalo předpokládat, co?